Trillepike:o)




Det år virkelig opp for meg nå at sjønnasen ikke er liten lenger:-O Han vil gjerne være med barna ut å leke når vi kommer hjem for dagen. Han er en veldig sosial liten krabat:o)


Anniken, fadderbarnet mitt kommer gjerne en 3-4 ganger i uka og tar med seg Theodor på tur. De går på lekeplassen og triller korte turer, eller er ute i hagen og leker med hverandre.

De kan leke i timesvis ute rundt her:o)



Mark


Hva er vel mer spennende enn naturens kryp og andre levende organsimer og dyr:-D Theodor har funnet seg marken "Mark", og det er spennende å følge med på ham og hans bevegelser. Og Theodor tar han gjerne med en tur rundt i stua på en ispinne:-))

Kreativ dag:)
















Idag har vi jaggu gjort mye rart, hi hi. Vi har malt bilder, malt masker, laget parkeringshus i stua, bakt pizzahorn og mini pizzaer og malt bokstaver på rommet til Theodor:o)

Nå venter mamma og pappa på besøk, det blir kost!:-)


Håper alle har hatt en fin dag.

Kose dag:o)


Idag har vi hatt familien her på middag og kake:o) Vi og spesiellt Theodor koste seg VELDIG!:-)) Deilig når høsten kommer å tenne masse lys og kose seg med familie og gode venner:o)

Lagde en blomsteroppsats idag også, tjihi.. :o))


Håper alle har hatt en fin dag.

Klem

Skal\skal ikke??


Det frister veldig å male antikk sofaen hvit.. Ja, jeg er spenna gæærn, hi hi.

Hva synes dere? Skal jeg male rammen hvit??

Candy:o)

Gode gamle drops på Norges glass:o)













Ny lysekrone:o)


Synes ikke lysekrona kommer til sin rett på bildet.. Den er mye mer glitrende og større enn bildet vil vise:-p Hrmf:o( Ja ja, det gjorde seg ihvertfall... Det ble et helt annent blikkfang i stua..

Vakreste tante prinsessa i verden:o)





Verdens nydeligste tantejente:o) Hun er så snill og god og bare til å spise opp:o))

Gulljenta til tante- Mathilde :o)

Nye stoltrekk til jul:o)



Vil ha slike trekk på spisestolene til jul:o) Falt pladask for disse... De syes av en svensk dame, som har malen etter Ikea trekkene, som jeg jo har fra før..

Tror det blir søtt..

Det Big question er: Gardiner??? Vil ikke ha mørke, kan driste meg til litt mørkere lin.

Vaffel søndag:))










































































































Idag har vi kost oss masse:o)) Vært på Dusa og gått tur, og vært på hytta til svigerinnen og svogeren min. Svigers kom også med vaffelrøre, så da ble det vaffelsteking på verandaen:O)Det synes Theodor er megastas, for der er det masse båter, motorsykler, bading, og ikke minst som minstemedlemmet av familien- den totale oppmerksomhet!!
Hytta synes mamma er berre lekker, og nyter å være der!!:)) Spesiellt på fest hi hi.. (måtte bare legge med noen bilder, er den ikke lekker???)
Nå har Theodor falt til ro og mamma skal ha siste nattevakt, så to dager fri!! Det blir digg!!!!