Bord i hus

Endelig er bordet i hus.. Og det var berre lekkert om jeg får si det selv.. Mannen kom noget bettutet hjem med bordet i kveldingen:) Men, til opplysning.. Han lider ingen nød! Jeg har påtatt meg oppgaven med å la mannen sove lenge en uke, pluss at jeg tar alt med barnehage kjøring, matlaging osv. Alt for dette kjære bordet:-D Må si at når klokken ringte halv syv i dag, at angeren kom snikende.. Da hadde jeg jo allerede stått opp tidlig 3 dager.. he he. Og jeg løp mer eller mindre heseblesende ut døren med lille Mons, en pose med skiftetøy til barnehagen, en skalk i munnen (hadde ikke nok brød), en veske med papirer som lå langt etter meg, et skjerf på halv tolv, en kåpe som flagret i vinden og nerveutslett over store deler av kroppen:-O
Og jeg som trodde at jeg gjorde "alt" her i huset:-p

Vel, synes dere ikke mannen min lar meg lide litt vel og lenge for dette bordet?? Han smiler som en ulv i fåreklær og opptrer som deres kongelige høyhet av Pepperkakehuset! Nesten så han nyter dette litt vel for mye.. Men, pytt pytt.. Skal kose meg med bordet mitt jeg!:-)
Nye bilder kommer etterhvert:) Kvelden etter besøk og legging av mammas apekatt i dag, har gått med til oppfriskning av medikamentregningen.
Jeg har nemlig blitt plukket ut til å spille et medikamentregningsspill som noen design studenter har utarbeidet i morgen, og det skal bli riktig så gøy!!:-))
Og som vanlig har jeg ikke akkurat forberedt meg lang tid i forkant.. Men, som jeg sier til de andre: Dere kjenner meg, jeg er ikke Olivia, men selve skipper`n selv!
HIV O` HOI, mann over bord.. Nå må pepperkakekjærringa gå til sengs.

Øsker alle en flott morgendag, med gull i munn:)
Klem Tonje

3 kommentarer:

Cathrine sa...

lekkert bord da:) syns du må svi nok for det ja... men regner med mannen er fornøyd ja;) hehe

Silja22 sa...

Hehehe, syns jeg ser deg, haste ut av døra.. Nesten som å lese om meg det der, hver eneste morran... ;P

Kos deg med bordet du! ;)

Christine Louise sa...

Så utrolig lekkert bord..
Du er bare skjønn, tusen takk for alle koselige meldinger..

God klem fra meg..