Ny barnestol

Stolen var om ikke enda finere i virkeligheten:-)) Og så rask levering og kjempegod service.

Lille ble kjempeglad og skulle sitte i den med engang. Han er veldig glad i små stoler og sofaer, hi hi.. Akkurat nå sitter han og venter på barnetv i sin nye stol, med lørdagsposen pent dandert på bordet!
Ellers er det nydelig vær her i dag, og pappa prepper skiene for morgendagen i skrivende stund- Da skal vi på pilkefiske og langrennskosetur.
Ellers har vi vært i kjempekoselig barnebursdag i dag! Og jeg fikk kosemose masse med verdens nydeligste lille bebi på 6 mnd:-)) *hi hi*
Håper alle nyter helgen til fulle!! Nå skal mor lage hjemmelaget pizza mens barnetv ruller over skjermen, og gutta krutt er fullt opptatt med sitt!
Han superdupertruper lørdagskveld.
God klem Tonje

3 kommentarer:

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Første gang jeg er inne her. Kjempekoselig blogg du har! Og du viser veldig mye fint :-) Nydelig gutt du har! Og for ett fint navn :-)Theodor :-) Vi står mellom det og Gabriel på gutten i magen som kommer om 3 uker :-) Men øverst nå for tiden er Gabriel...men etter jeg så en så nydelig gutt med det første navnet vi hadde ble jeg litt i tvil igjen....Får se ann gutten når han kommer :-) Ønsker deg en fin helg :-) legger deg til på siden min :-)om det går bra :-)

Christine Louise sa...

Så nydelig stolen var :) Kjempe skjønn gutt :)

Kos dere masse med tur i morgen. Blir hjemmelaget pizza her også :)

Klem

Miss.T sa...

Nydelig barnestol ..den hadde passet perfekt hos meg også.