Stol på meg

Sjefen i huset (les: Theodor) og meg selv fant denne fine stolen med løveføtter i dag, til slikk og ingenting. Den var jo nokså fin fra før, men som seg hør og bør så måtte den jo males hvit.


Og slik endte det:o) Min eldste sønn (Les: mann) har funnet en perfekt, luktefri og tørke-på-en-to-tre maling. Når jeg var ferdig med et strøk på stolen var det første allerede helt tørt, så da lot jeg det stå til, og malte 3 strøk rett etter hverandre.

Setet fikk en runde med hvitt stoff først, så dette blomstrete stoffet, som er fra en gammel gardin jeg hadde liggende:o)


Og dette nydelige pyntelakenet fant vi også;-)) Det skal komme til sin rett på gutterommet.

Det er nemlig en meget fornøyd kar som holder til der i dag, for vi fant det vi lette etter hos brukthandelen i dag, en gammel veske\koffert lik Pippi sin skatteveske. Den er nå full med skatter og gullpenger;-) Og jeg tror han vakler litt mellom Kaptein sabeltann sin skatt og Pippi sin skatt;-p

Ellers har lillemais og jeg vært på cafe i dag også, og spist deilig bolle og brus. Og nå er han vel på plass hos sin tante og kusine for natten, hvor de skal ha fastelavenbollerfest:-))


Vi er bedt bort til et vennepar på middag, og DET gleder vi oss til!!;-))


Ha en STRÅLENDE lørdagskveld alle sammen.


Klem Tonje
4 kommentarer:

Guttemamma sa...

Åååååå, tar av meg hatten for deg, stolen ble kjempefin!!!! Og egget du har laget under, herlig!! KLem

Christine Louise sa...

ÅÅåå nyyyydelig stol :) Hvor får du tak i alle disse fantastiske tingene?
Klem fra meg :)

Anonym sa...

Du er jammen kreativ. Du ble nok mer velsignet enn meg på det området. Barna er i seng, etter en veldig koselig kveld med fasterlavensboller og lek. Nå tenkte tante å følge etter og legge seg i sengen sammen med arvingen. Håper dere koste dere på middag, vi snakkes i morgen.
Med klem fra Linn

OdaAnna sa...

Så kjempefin stolen ble!! SÅ flink du er!! Egget på innlegget under ble virkelig stilig:) Jeg har noen små egg på vent her og som skal fikses litt på:) Du, endelig kom jeg inn på bloggen din igjen, så fint du har åpnet den igjen!! Eller var det bare jeg som ikke kom inn?? Ha en flott søndag!