En lang vei er trådd

(delhi.regency.hyatt.com)

Dette er akkurat hva jeg trenger... Ser det ikke deilig ut???

Denne uken og forøvrig langt tilbake i tid har vært mildt sagt hektiske:-p Derfor mitt opphold fra "bloggverden". På lørdag var det like før jeg ble innlagt på sykehus.. Med 41,1 i feber, dobbeltsidig lungebetennelse og bronkitt var formen _mildt_ sagt helt elendig. Min far måtte stable meg inn på legevakta, og pusten var vel noe i nærheten 20%.

Dette passet noooget dårlig siden jeg hadde praktiskeksamen på skolen på mandag og medikamentregningseksamen på onsdag (les: idag).

Utrolig nok fikk jeg skyss til skolen mandag, men vel fremme var jeg så utafor at noen måtte hente en stol til meg, og der satt jeg og gråt av utmattelse og dårlig pust. En lærer ved skolen fikk hjulpet meg ned så jeg fikk en seng og ligge i. Jeg lå der til jeg skulle trekke det emnet jeg skulle opp i.

Jeg kom opp i injeksjoner, og klarte meg utrolig nok! Det hadde jeg aldri trodd, eller noen andre forøvrig.. (jeg var vel nummeret inntil bevisstløs). Jeg ba en stille bønn til mamma om at hun måtte hjelpe meg, og det er jeg sikker på at hun gjorde:o)

Jeg tror de som strøk følte seg en anelse pinlig berørt, når skjellettet kom ranglende ut med tommelen til værs:)

I dag har vi hatt medikamentregningseksamen, noe jeg har grudd meg VELDIG til. Vel ferdig satt vi og sammenlignet, og svettepiplene stod ut av panna på meg, da jeg synes alle hadde forskjellige svar. Men, når fasiten ble lest opp ( vi beholdt et eksemplar selv) hadde jeg jammen alle riktige!!!!!! *juble og sprette champagne*. SÅ nå går jeg opp i lønn og greier!!!!

Som dere sikkert skjønner, så har dette hodet hatt mer enn nok å arbeide og bearbeid i den siste tiden.. Men, NÅ skal jeg vende snuten tilbake, og ikke minst sjekke ut alle de fantastiske bloggene deres.

Vi ses!

Klem Tonje

4 kommentarer:

ENGEL sa...

IMPONERENDE!ja,er det ikke typisk at man blir syk når man absolutt ikke skal bli det!men det gikk godt da,heldigvis!ha en super uke fortsatt!håper du er på bedringens vei!!

Silja22 sa...

Det er det jeg sier; du er et utrolig sterkt menneske! Gratulerer så masse, kjempeflink er du! =D

Guttemamma sa...

Så utrolig moro, Tonje!!! dette fortjener du så inderlig!! Håper formen raskt blir bedre og at du kan nyte en rolig helg snart!! Stor klem fra meg

Christine Louise sa...

Wow, så flink du er altså :) Stå på videre.. Og så utrolig syk du har vært stakkar. Nå må du slappe godt av og drikke masse :)

God klem fra meg :)