Hjemmesydde nostalgiske barneklær

Kjøpt på: http://www.mycinnamongirl.com/. De er designet av Kari Thomassen, og de designes og sys her i Norge. Theodor fikk en del penger til bursdagen sin, slik at mamma kunne kjøpe noen nye klær.. Det meste handles i vanlige og billige kjedebutikker, men det er kost å ha litt "ekstra" fint også..

Synes denne skjorten var så lekker... Den er i bomull, slik at det kan brukes som et hverdagsantrekk.
Med tilhørende bukse. Likte så godt dette settet.. så uskyldig og dust.Denne joggedressen i fleece fant også veien til handlekurven.. Gleder meg til å se klærne "live", og ikke minst på selve prinsen, hi hi.. Enda godt han (så lenge) ikke bryr seg om hva mamma kler ham opp i... Så får ho mor heller bære over ved Kaptein sabeltann frakker og fotballtrøyer på fritiden:o)
Ha en god natt kjære alle sammen.
Nå skal jeg ta kveldspillene mine og krype til sengs, ved siden av den store prinsen min! Og håpe på at den lille snart finner veien inn også, så vi kan kose oss i storesengen alle tre.
Sove så godt alle sammen.
Klem Tonje


7 kommentarer:

svein`s kone sa...

hei,hei. Så fint tøy da. Morro med litt ekstra fint tøy. Kjøper noe hverdagstøy jeg også. Men ser jo at det litt dyrere tøyet holder seg mye penere myyyyeee lengre. Skal ta en tur innm den nettsiden å titte litt jeg:) God helg:)

tinemor sa...

Så fine klær!
Disse må jeg kikke nærmere på...

Cathrine sa...

mye lekkert.. vil ha!!! :) elsker klær som ikke ALLE har...

Landliv sa...

SÅ herlig at det går an å få tak i slikt, for alle oss "vanlige" som ikke greier å skape slike ting. Så myke, så gode å leke i og så harmoniske farger

Guttemamma sa...

Har sett de før, superlekkert tøy!! Så herlig kommentar fra deg til meg i går om bordet på trappavår,,,sukk,gikk rett til hjertet på meg!!
Skulle gjerne hatt litt av malegleden din...
Ha en fin kveld, klem fra meg

Christine Louise sa...

Så stilige klær :)

Tusen takk for alle koselige og snille hilsener til meg :) Det setter jeg utrolig pris på.

Og du har også et virkelig nyyydelig :)

Stor klem fra mg..

svein`s kone sa...

hei. kommer ikke inn på det siste innlegge ditt jeg. Får prøve senere:) Go søndag!!