Sommerfugler i magen

Jeg vet ikke hvordan det arter seg overalt i vårt langstrakte land, men her er utvilsomt høsten i anmarsj. Lyngen står for døren, lys, pledd og rolige kvelder. Egentlig er jeg glad i høsten.. Selvsagt hvis vi kan minnes alle de gode sommerminnene. Men, hvor er sommeren blitt av? Vi var dessverre i Spania da det var godvær her hjemme, så vi har blitt snytt for sommerens hele 14 dager i Østfold.
Derfor skal det bli godt å vende snuten mot sydligere strøk igjen, om en knapp måned. Vi skal bo på et helt nytt hotell, og utifra bildene så det veldig innbydende ut.

Vi har bestillt med havsutsikt, og det skal bli avslappende og deilige morgener\kvelder her..


Theodor er helt i hundre, og dagen for avreise kan ikke få kommet fort nok. Hotellet inngår i et "kompleks" hvor det er barnesklier, barnebasseng og masse skøy for barna. Og til og med bar i bassenget for de som ønsker det:) Mye shopping er det mulighet for i byen som også ligger ved hotellet, så dette tror jeg kommer til å bli helt superdupertrupert:o))))!!
Gleder meg faktisk veldig selv, og ekstra koselig er det at verdens beste svigerforeldre skal være med, samt vår niese på 23 år og hennes kjæreste. Så Theoballsen får mange "tanter" og hønemødre rundt seg.. Ikke rart han teller ned dager!
Håper alle har hatt en knallhelg:o)) Og kost seg i det begynnende høstværet..
Her skal det bakes pizzasnurrer til koselig besøk av voksne og barn kommer, før siste nattevakt for denne gang står for tur senere i kveld.
God søndagsaften!
Klem Tonje

1 kommentar:

monja sa...

Det så sånn passe fint ut ja;)hehe..heldiggriser:)ingenting er som en herlig ferietur, og etter denne sommeren vil det nok bli ekstra godt med litt sol,og ikke minst SOMMER;)KLEMMER