Wallwords

I dag er den store wallwords dagen:o) Heldigvis for meg bor jeg ikke så langt unna hun som driver www.boligfryd.no, og lillemann og jeg turet ut for å hente det hos henne:) Superkoselig dame!

Dette er wallstickers, hvor du da slipper å male, og bare skraper over til transparent papir, så over på veggen:o) Jeg ville ha de litt nede på veggen, da det allerede er noen planer for veggen over wallwordsen.

Samme prinsippet her. Kjempefint til å dekorere med:o)) Denne "pleddkurven" står nå veradadøren:-)


Denne flotte blomsten fikk jeg med på kjøpet!! Har et smalt skap med "barglass", og synes det ble veldig så yndig og dekorativt med denne blomsten!
Idag har vi jaggu kost oss stort! Lille og jeg har vært på brukthandel (han elsker å være med meg overalt), og vi har spist lunsj ute ved havet, lekt på lekeplassen, OG GJORT FERDIG prosjektet vårt! Guriland så deilig... Fortsettelse følger.... *tamtitamtam*.
Kjøpte meg også 10 sandkakeformer a` 1 kr. stk, og tenkte de kom til å bli fine med et telys i, på juletallereken:) De hadde en stor pose, så neste helg blir det vel å kjøpe noen til:)
Nå er lillegull kjørt på hytta til besteforeldrene, noe han gledet seg stort til!! De skulle ut med båten og på fisketur.. Lykke for lillemann.
Mannen og jeg skal nyte biff a`la pepperkakefruen, før noen venner kommer i kveldingen.
I morgen er det dåp, hvor mannen er fadder. Gleder oss til å feire lille Emma i morgen.
Håper alle har en super helg, i det nydelige været.
God kveld i stuga!
Tonje


3 kommentarer:

Christine Louise sa...

Nydelig stue du har altså :)

Virkelig flotte veggord :)

Klem fra meg

FødtMedEnPilleiPanna ;) sa...

Heisann:) Nå har jeg kikket bakover i bloggen din, så flott hjem! Ser at du har pusset opp et vitrineskap, og jeg har samme jobben foran meg - var skapet ditt lakket? Bare lurte på hvordan grunnarbeid som må til.

Prinsesse Elin sa...

Måtte bare innom deg å fortelle at jeg fant en krakk i samme serie som bordet ditt. Nå males den hvit og skal få nytt trekk. Liker denne stilen jeg:)