Hus og svar på tiltale.

Drømme drømme...
Synes dette huset fra Hedalm-anebyhus er så fantastisk lekkert:o))
Jeg får satse litt ekstra på lottoen til lørdag, hi hi..
I dag har vi et Block Watne hus, og er mer enn fornøyd.. Men, drømmer er jo gratis, er det ikke?;-)

Ville bare kommentere til "han" som la inn en kommentar om at sønnen min blir kalt lillehomo dersom han har stearinlys på bordet.. og om han hadde med kamerater inn på rommet.
Nå er det engang slik at jeg ønsker at min sønn skal kunne vokse opp til å bli et selvstendig individ på tross av alle fordommer og ytterligere krav om kjønnsrollemønster i samfunnet forøvrig.
Jeg ønsker, og vi jobber hele tiden med i oppdragerrollen at han skal kunne føle en trygghet og selvsikkerhet i hvem han selv er og hva han står for.
Jeg ønsker at han skal kunne utvikle gode holdninger og verdier i livet, vokse opp til å føle medmenneskelighet og til å ha velutviklede evner til å bygge gode mellommenneskelige relasjoner.

Derfor gjør vi bevisste handlinger på å presentere for ham, også noe annet enn kun ishockey og fotball som han så inderlig brenner for.
Han har en egen leke"avdeling" på rommet ( som jeg ikke viser her), bestående av kun traktor, biler, sjørøveskuter, fotball, og ishockeykøller og baller.
Han vil kun spille fotball eller gjerne ishockey hele dagen, derfor ønsker jeg også å gi ham alternativer, ofte er dette aktiviteter som stimulerer evnen til konsentrasjon over lengre tid osv.

Som du skjønner er vi over normalt interresert i atferd o.l. Og som jeg også håper du skjønner, så sitter han ikke daglig å perler med stearinlys på bordet.

Dette engasjerer meg, så da fikk jeg en gylden anledning til å ta opp emner som jeg brenner for, og også jobber med:o))

Nå er en laang arbeidsdag omme, og jeg har tatt helg!!

God helg alle sammen.

God klem Tonje

7 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Så flott innlegg du har skrevet! Virkelig et godt svar på tiltale!

Jeg blir så utrolig overrasket og oppgitt over hva enkelte kan få seg til å skrive. Det er bra du ikke lar deg pille på nesen. For meg virker du som en fantastisk omsorgsfull, kreativ og reflektert mamma. En virkelig supermamma:-)

Ha en fin dag!

Klem

svein`s kone sa...

Hei. For en snever kommentar du har fått. Bra du hever deg over sånt tull. Har jo en liten prins på 2 år og han har nå fått seg komfyr og kjøkkenbord. Der sitter vi å spiser(jeg litt samenkrøplet) om morgenen med lys å koser oss. Der tegner han, baker og gjør ting som krever litt kosentrasjon som du sier. Enig med deg i at det er viktig med litt annen lek enn kun "guttegutt" lek. Har hatt en kommentar på bloggen min jeg også, den gikk mere på meg da. Velger å tro at dette er mennesker som har lite annet å gjøre enn å irritere seg over andres lykke, de velger bare å la sin egen frustrasjon gå utover andre- istede for å gjøre noe med seg selv. Fortsett som du gjør du:) God helg og klem fra meg..

Jeanette Jess1 sa...

Supert svar, det finnes så mange der ute som bør tenke igjennom hva de sier. Jeg har også fått en komentar en gang om at det var jo stor sjans for at en av ungene mine ble homo når jeg fikk 3 gutter - også sier jeg bare!!! Da blir han det og da håper jeg virkelig at han tør å være det-
Det er ikke alle som har kommet til 2010 ennå,nei.

Ha en super helg, håper lilleprinsen din får mange koselige stundermed perler og stearinlys selv om han er gutt ;o)))

Christine Louise sa...

Ååå det huset er vakkert :-)
Drømmene er gratis, og de har vi alle ;)

Klem fra meg..

Guttemamma sa...

Er det mulig dette da,Tonje??? Hva er dette for en gjøk??? For det første synes jeg at både gutter og jenter kan gjøre "alt" av aktiviteter,er det noen som tenker noe annet i 2010?? For det annet tror jeg ikke du kan "bli" homo,det er noe man er..for det tredje,finnes vel ikgrunn et par verre ting de kan "bli", feks rusmisbrukere eller kreftsyke...
grrrrrr
GOD HELG og GOD KLEM

"han" sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Ærlig talt, må få lov til å svare eller? Jeg syns det er feil å bare fremstille det perfekte. For det er helt utenkelig for deg å legge in noen realitybilder? Alt er stylet og stilt opp her inne.