Hytta


I dag reiste vi på hytta og koste oss. Fyr i peisen og bare kos
Det beste med å være her, er at her henger ingen forpliktelser, ingen "Må-lister", ingen må-bare-først ting å
gjøre. Bare avslapping!
Måtte bare skvise inn et bilde av hytten på sommeren også.. Bare for å vise kontrastene:-)) Min vårlengsel ble ikke bedre etter dette:-)Huskestativet og sandkassen er godt skjult av _mye_ snø!!
Da er det godt å være inne og bare spille, høre knitringen fra peisen, og kose seg med familien:-D
Vi lagde taco og spiste deilig is med marengs og bringebær til dessert


Et bilde tatt ifra stuevinduet. Selv om vinteren har vært fantastisk, er det ikke fritt for at jeg gleder meg til å se ut her, og se deilig vann hvor solen speiler sine stråler også!

Nå er det skiskyting og godis på meg og mannen:-)!

Heia Norge!
3 kommentarer:

Ida sa...

Hei vennen :)

Åh, så deilig det hørtes ut å rømme litt vekk fra hverdagens mas og kjas, og bare nyyyte dagene uten noenting på planen :) Jeg er helt enig med deg, jeg er glad i snø og vinter, men nå kan jeg ikke tenke nok på hvor mye jeg gleder meg til sommeren :)

Jepps, marshmallow fondant er selve lokket. Det ser nesten ut som marsipan, men smaker bare veldig veldig søt marshmallow :) Jeg bakte først en sjokoladekake i rund form, og hadde lokket over når kaken var avkjølt :) Utrolig enkelt om man bare bruker litt tid :)

Håper du får en fin uke :)

Stor klem fra Ida

Linda sa...

Så deilig hytte!!:-))
Vi har også hytte, er utrolig godt å dra bort litt! Reiser ikke før til våren vi da..Gleder meg:)

ELIN sa...

Så deilig med hyttetur, og virkelig flott hytte. Sommerbildet var mest fristende - lengter etter sol og varme :) Ha en fin uke. Klemmer fra Elin