Lysslynge

Man må aldri undervurdere en lysslynge. Hete seg om den henger over et speil eller bidrar i bordekorasjoner. Nå har den funnet veien til det nye skapet, og lyser opp når mørket hilser på.


Lillemann synes dette var litt spennende, og avbrøt hele rockekonserten for å betrakte dette, hi hi...
Nå har familien Flint fortært litt kyllingsuppe, arvingen tar seg en liten cowboystrekk og ho mor tar seg en velfortjent pause. Senere kommer min søster og niese, og da skal vi kose oss å lage hjemmelaget fredagspizza, før det er nattevakt for budeia.
Ønsker alle en RiKtIg GoD HeLg!!
Lev hver dag som om det skulle vært den siste i ditt liv.
Stor fredagsklem fra Tonje

8 kommentarer:

Guttemamma sa...

Men det er da jammen du og, skapet ble lekkert!!! Og du, Tonje...,du legger alltid igjen så koselige kommentarer, det setter jeg stor pris på!! klemmer fra Anette

Cathrine sa...

så vakkert da:)

Anonym sa...

Hei,
Nydelig Blogg du har, jeg var innom her første gang nå ikveld og likte den så godt. Skapet ble utrolig vakkert, det må ha vært litt av en jobb!
Nydelig barnerom!
Ha en fin helg!
Klem fra det hvite ♥

OdaAnna sa...

Så utrolig lekkert skapet ble! For en jobb du har gjort!! Skal hilse så mye tilbake fra Stein og Ellen:) Ellen er innom bloggen din og titter rett som det er:) Ha en forsatt fin helg!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så nydelig da!! :) Det passa jo kjempegodt! Og det skapet var jo berre herlig :) Ønsker deg ei flott helg videre! Godklem

Mitt og Mine sa...

Wow...imponert over det skapet. Der har du lagt ned mange timer med malerkosten!! Helt nydelig. Og det bildet med sønnen din som kikker inn i skapet - herlig!
Ha en fin søndagskveld1

Guttemamma sa...

Du skriver de skjønneste kommentarer,blir stinn av selvtillit av deg jeg...:-)
Ha en strålende uke,klem fra meg!!!

Magny sa...

skapet ditt ble dritlekkert.....