Avhandling

Litt nytt til badet.. Vaske og skyllemiddel fra Durance, og håndkle med monogram:)

Jeg har jo sett hvor flinke alle er til å sy seg disse lysposene.. Genial ide! Dessverre er mine syferdigheter på rehabilitering og denne kjøpte posen rommer nå telys:)

Mammas vakre og verdens godeste gutt! Gjett om han ble glad når mamma hadde disket opp med denne desserten i dag:-))

Gelelarve (eller edderkopp om du vil), nonstop og seigDAMER er storfavoritt her i huset..
Og siden jeg hadde lesedag i dag, ville jeg gjøre litt ekstra for den som betyr aller aller aller mest for meg i hele verden og til evigheten..


Så når guttene kom hjem i dag vanket det taco og gele:)
Ellers har jeg vært på shopping i dag:-O Tenke seg til! *hi hi* Min snart 3 åring vokser så vi nesten kan se det, og siden sneen har kommet like overraskende i år også, trengte han en hel del nytt ulltøy!
Ikke nok med at det kostet dyrt i kronasje, det kostet meg nesten livet også:-O
De som kjenner meg vet at jeg ikke liker å kjøre på E6.. Allikevel tok jeg turen idag, svettet i hendene, og fikk meg ikke til å kjøre over 80 km\t, selv om fartsgrensen er på svimlende 100!!
Og når tanken måtte fylles var likesågodt bensinlokket fryst fast, og når jeg kom frem var jaggu døra mi fryst fast også!
Jeg dro nesten på meg et kragebeinsbrudd i den ville jakten på å få opp døren.. Til slutt satte jeg pepperkakerævva til og spente av all min makt med beina på døra.. Og der gikk døren opp, med meg halveis etter.. Jeg reiste meg fort, og fikk dratt opp buksa som også var halveis av!
Og ulltøy ble det!
Dette kaller vi baktanke min sønn..
Håper alle andre har hatt en Flott dag!! Og at dere har fått et smil eller ti i dag:-))
En stor klem og et smil fra Tonje
5 kommentarer:

Cathrine sa...

herlig.... og flott at du overlevde turen;) og den desserten... så lekker da. for en flink husmor du er... tipper guttaboys ble fornøyd <3

Cathrine sa...

ang slik underskrift jeg har - sjekk siden til tremeningen min.. ho forklarte det så enkelt at til å med jeg fikk det til.. spør om du ikke får det til :)

http://www.joridkvam.com/2009/02/hvordan-ordne-bakgrunner-og-signatur.html

kroken min:) sa...

for en flott dessert! den posen var nydelig! lurer på om jeg må skafe meg en slik og:P så veldig grei ut til te-lys. de durance produktene er nydelig!
ha e fin fin dag videre:)

Lisa sa...

Haha nå ler jeg så jeg nesten tisser i buksa her.
Du kan virkelig få sagt det du, og jeg ser deg for meg der du står og fikler med bildøren:)
Du er virkelig en god mamma også, barnas superhelt:) Jeg stjeler tipset ditt og lager gele til dessert her i dag også, det blir nok ingen fancy sak som du lager, men det blir nok godt mottat forde:) Takk for tips...
Klem

Guttemamma sa...

Ser deg for meg, håper trusene var pene...?? Klem