Litt attåt

Det er Ikke ofte pepperkakemannen hevder en eller sin rett i dette hus. Men, nå åker vår gamle "nusselige" tv ut:-p Vi har inngått et komprimiss, 42" er et absolutt maksimum. Ikke for det, jeg unner ham jo det. Og det er faktisk en gave fra meg til ham:-O Jeg fikk en konvolutt med penger av min snille far for litt siden.. Og selv om jeg elsker stæsj og rarieteter, så elsker jeg jo ham mer.. Så han har da fått penger til å kjøpe seg tv.

Jeg liker å gjøre det litt ekstra kos når jeg må lese og studere.. Da liker jeg å ha det helt ryddig og i orden rundt meg, så jeg får samlet alle tankene bedre.. (hørte jeg gal?).


Er så glad i Hortensia.. Nydelig blomst, som bringer tanker om vår og bare føtter til meg..

Jada.. Og tanker om vår må jeg gjøre meg, for i dag har jeg kranglet med -14 grader og is igjen.
Det var no en gang sånn at Theodor og mamma skulle på storsenteret etter pepperkakebabyen var nyklipt, for å kjøpe gave til en pepperkakevenn.
Det gikk fint for seg, jeg holdt på å få øyeeplet partert, etter x antall svingninger med et stk. forhatt kaptein sabeltann flagg!! Men, retn bortsett fra det hadde vi det riktig så kost.
Ut i bilen og kjørte avgårde.
Og Hvem ble stående babb fast med bilen rett foran en rundkjøring?? Jo, det var oss!
Jeg spinte og spant og skled halveis ned i grøfta, og der stod jeg enda bedre..
Jeg gasset og spolte så en skulle tru bobmen fra Hiroshima hadde plasket ned bak meg..
Lettere febrilsk skjønte jeg at slaget var tapt. Ingen stoppet for å hjelpe meg, men flere tutet og hyttet med neven, som om jeg Likte å stå der som en hoffnarr!!
Delvis gråtkvalt fikk jeg ringt min mann, som etterhvert kom oss til unnsetning..
Han klappet meg pent på skulderen og sa: Du bør ikke kjøre i dette føret du vetdu vennen, vente til isen har smeltet nå da!!
Jada, jeg skal ake rundt jeg nå.. Så ser dere en halvfeit østfolding med en marlborolight i munnviken er det bare å hilse :-p
Ha en akefyllt kveld alle sammen.
Klem


8 kommentarer:

Silja22 sa...

Jeg har sagt det mange ganger før, og sier det GJERNE igjen; Du er så fink til å gjøre det fint rundt deg! Du har det så fint og koselig at jeg blir nesten veldig misunnelig;) Og så flink som du er til å ta vare på de andre i Pepperkakehuset! Disker opp med det ene og det andre, på en helt vanlig hverdag! Hva er vel bedre enn det? =D
Du er et fantastisk menneske Tonje, det skal du vite! =)
*stor klem*

Tonje sa...

Nå ble jeg faktisk VELDIG VELDIG glad:-)))) SÅ utrolig hyggelig melding da vennen.
I like måte må jeg jo si!

Føler det ikke slik selv da, men hyggelig var det likevel!

Tusen takk for fine ord, det satt jeg stor pris på skal du vite.

God klem til deg vennen!

svein`s kone sa...

Hei:) takk for koselig melding på siden min. Flott blogg du også, lekker bakgrunn;) Måtte le av innlegge ditt om is og bil, opplevde noe av det samme i dag tidlig jeg også:) Artig å lese om ting en kjenner seg igjen i.. God natt til deg også, klem Line..

rod i hob sa...

God morgen!
Å så kjedelig å kjøra seg fast!! *MIN STORE SKREKK* Åsså bare stå deg hjelpeslaust uten at noken hjelpe! Gremmes øve nordmenns høflige opptreden!!

Heldig mannen din som ska få nytt tv :-) Ikkje sei te te noken, men eg kunne egentlig tenkt meg nytt eg og... Min gamle tar altfor stor plass..

GOD HELG i vente :-)

Milla sa...

men huff da for noen bilturer du har hatt de siste dagene da :s

*iiikkk* og litt komisk å lese da- synes jeg ser deg med buksen på halvthold og rivende i bildøren... hadde sikkert hvert passe frustrert selv også.

men du, hvordan fikk du til å få underskriften som underskrift?? skjønte dte ikke jeg, får dte bare som bilde liksom :(

Silja22 sa...

=)

ENGEL sa...

hahaha!fantastisk blogg du har!!!

Anonym sa...

Hærlig tonje :o)
Du får meg til å le høyt her jeg sitter ....med bil & fastfrossende bildører osv ;o) Syns jeg ser deg lettere rød i toppen & siggen i munnviken - hehe <3
Neida!!
Er så koselig å lese bloggen din , du har virkelig en gave, både med å blogge & gjøre det koselig rundt deg og for dine kjære menn !
Ha en fantastisk helg !
Klem Sylvia