Morsdag

Ingenting kan måles med en mors kjærlighet for sitt barn.. Og ingenting kan måles med et barns kjærlighet for sin mor.Dette er min kjære mor. Det vakreste lysglimtet på hele stjernebildet..Dette er en tung dag.. Alle de gode minnene sirkulerer rundt og følelsene svinger mellom sorg, men samtidig en takknemlighet og ærbødighet.. Takknemlighet for alle de fantastiske årene vi hadde sammen..Ærbødighet for alle årene du ofret for oss, alle de årene du satt deg selv på vent, for og gi oss to, dine barn en ryggsekk med gode verdier og opplevelser. Og en stor stor sorg for at du ikke lenger er blant oss...


Ditt smil, din latter, din omtanke, din storhet og godhet.. Alt er sårt savnet. Bare jeg kunne kjenne en klem fra deg igjen, se tryggheten i dine øyne, høre lunheten i din stemme og kjenne den gode følelsen av ditt nærvær igjen. Tanken på at det aldri skjer er nesten mer enn jeg kan bære.. Samtidig holder jeg fast ved tanken om at noen trengte deg mer.

Du ga oss alt fra den dagen vi så dagens lys. Og en stoltere bestemor tror jeg ikke finnes på denne jord.. Livets dessert kalte du dine to øyenstener.
Takk mamma, for alt du var og alt jeg lærte av deg... Takk for at du alltid var tilstede, takk for vårt gode vennskap, og takk for all den ubetingede kjærligheten.

Din lærdom bringer jeg videre, og du lever videre gjennom våre handlinger og tanker.
Du danser nok rundt og nynner på Kyrie Eleison, og spiser seigmenn med bestefar.. Og er godt gjenforent med ditt livs kjærlighet som vi også dessverre mistet så altfor tidlig.
En gang.. da ses vi igjen, alle sammen... Da skal jeg løpe i mot deg, jeg har så mye å fortelle..
Gratulerer med morsdagen, mamma.
Og til alle dere andre fantastiske mødre der ute. Tenk at vi er så heldige!
Ha en fin dag.
Klem Tonje4 kommentarer:

Guttemamma sa...

Kjæreste Tonje!! Du og...?? Er det ikke for j..?? Tårene kom da jeg leste innlegget ditt, vet jo så godt hva du snakker om. Ville så gjerne at mamma skulle få opplevd at jeg ble mor..., men som du sa før i uken; hun ser oss nok!! Kos deg med skatten din i dag, tenk så heldige vi er som er mammaer!! Stor klem

Livy sa...

Kjære deg!
Først må jeg bare gi deg en *stoor klem*! Tårene strømmer på når jeg leser dette! Denne dagen er en dag som for mange er en dag man møter med blandede følelser.

Håper alikevel dagen blir spesiell - kos deg med dine nærmeste.

Mange klemmer fra Livy

Cathrine sa...

Trist men VAKKERT innlegg Tonje. Trist å miste den man er glad i. Jeg har også stor tro på at hun følger med dere og nyter det hun ser. Ha en flott dag som mor selv, sammen emd alle de du er glad i og ta vare på alle de gode minnene.

Klem fra meg

OdaAnna sa...

Så flott og rørende innlegg. Ellen forteller stadig om din mamma og hvor fantastisk hun var. Så det må du vite, hun var spesiell og betydde mye for mange, og lever videre i mange hjerter. Synes det er så flott at du deler følelsene og tankene dine. God klem til deg:)