Klokke er bare et substantiv

Eggeglassene fra Lisbeth Dahl har blitt omgjort til telysholdere:)) Snakker flerfunksjonalitet jeg vel;-))


Først vil jeg takke for alle KJEMPEhyggelige kommentarer her i bloggen:)) Kost at noen faktisk tar seg tid til å lese her, i _min_ blogg.. Håper alle har hatt en flotters helg! Her har vi kost oss fra ende til annen, noe som er merkbart på dagens form. Igår var vi 8 vennepar som så Mamma Mia i Oslo, helt FANTASTISK!! I dag har vi syklet tur, vært og sett på hester;-) og på deilig middag på hytten til svigers!:) En helt fantastisk helg med andre ord:-))
Salt og pepperbøsse behøver ikke være en uting:)) Synes det er så søtt, to små gamle "kaffekanner" til å ha salt og pepper i:)
Som nevnt tidligere, det er litt "tørke" her for tiden..Fokuset må være der det er viktigst når tiden er strekt til det ytterste.. Det slår meg at dette med tiden er blitt et samfunnsproblem. Alt skal komme til oss på et blunk, og forventningene stiger intakt med kravene. Vi skal ikke lenger vente når vi setter oss for eksempel ved datamaskinen, vi blir nesten litt småirriterte dersom det ikke går fort nok. Alt er bare et tastetrykk unna idag, og tiden hvor vi faktisk måtte bruke konsentrasjonen og lære oss tålmodighet før vi så resultater, er snart en saga blott!
Jeg merker ihvertfall at jeg er blitt en tilhenger og har et avhengighetsforhold til dette jeg kaller mine hverdagshjelpere.. Jeg stod som et STORT spørsmålstegn nå når den ene bilen måtte på verkstedet, HVA i ALL VERDEN skal jeg gjøre nå!!?? Herregud!!! Jeg skal jo, vi skal jo, jeg må jo, vi må jo....
Før det slo meg..Jeg har da to friske bein, en sykkel i garasjen, og attpåtil et sykkelsete slik at jeg får med meg mitt lille halepåheng. Vi KAN jo faktisk stå opp 20 minutter tidligere, og SYKLE til barnehage og jobb. Og trimmen er ikke akkurat uten nytteverdi heller.
Jepp, se opp for en rosa, rullende tidsmaskin denne uken folkens.. For vi skal faktisk SYKLE!
Ha en flott uke alle sammen.
Klem Tonje

6 kommentarer:

Guttemamma sa...

Ha en flott uke,vennen!!!
KLem fra Anette

Balke gård sa...

Å så fin blogg du har!! Jeg holder på å male en tallerkenhylle og fikk tips her, ja;-) Har også sett MMia, knallbra!!! Håper uken blir like fin som helgen;-)

Mvh Marianne

Cathrine sa...

mye flott du har altså.. de salt og pepper bøssene.. LEKRE! bilen på verksted er ingen heft vel. vi har hatt ene bilen på verksted noen dager nå.. da har jeg gått og syklet.. håper jeg kan fortsette litt likvel om bilen kommer hjem:)

Christine Louise sa...

Så flotte eggeglass ;) Nydelig salt og pepperbøsser da.. Skikkelig originale.

Lykke til med syklingen..

Klem fra meg..

svein`s kone sa...

Så sporty tenkt, tror jeg hadde mistet fatningen om bilen blei borte en uke, men du har helt rett! Vi får bruke beina!! Skal faktisk kjøpe meg sykkel den uken her. Bare lurer på om jeg har balansen i takt enda:) fin uke til deg:)

Milla sa...

hvordan går det med syklingen??
helt sant som du sier, man tenker at man er helt hjelpesløs uten den bilen, men det er jo bare å ta bena fatt.også har det jo hvert så fint vær også- da burde man jo egentlig ta bena fatt uavhengig om bilen er på verksted eller ikke:)

klem