Ayez un week-end agréable!

Først av alt! - Tusen tusen takk for hyggelige kommetarer dere legger igjen her:) Jeg setter STOR pris på det skal dere vite. Jeg har vært veldig dårlig på å besøke dere i det siste *fy skamme seg*, men tiden strekker dessverre ikke til.. Men, idag skal jeg gjøre et forsøk:) For idag har jeg faktisk fri på dagen, og det skal nyyyytes ja!

Fikk så nydelige roser av mannen min.. Og det fordi jeg har (nesten) sluttet å drikke brus. Var colalightoman, hi hi.

Det er så herlig med vår.. I går før jobb fikk jeg kjøpt noen stemor, de plantet jeg tidlig på morgen idag. Den gamle suppeterinen fikk pyntet seg, og det samme med sausenebbet, og


det gamle vaskevannsfatet er fyllt med herlige vårlige blomster:o)) Og veranden har fått sitt lilla stemor bidrag de også!Stuen er vasket for helgen, og små duftkuler av vanilje er gjemt både under duker og i potteslag:)
Og for ikke å glemme lille Maileg.. Han er nå "på jobb" les: barnehagen, og skal få en skikkelig overraskelse når han kommer hjem. Han har lenge ønsket seg trampoline, og er hos naboer og venner og hopper som en strikkball. Vi har holdt igjen, da jeg for det første mener det kan være direkte farlig, og fordi jeg ønsker at han skal lære seg verdien av å ønske seg noe. I Pippi lommeboken ligger det noen oppsparte penger fra snille besteforeldre, tanter og onkler, og de har han voktet som en hund.. For snaaaart har han penger nok til trampoline sier han, hi hi:)
Så nå skal jeg farte av sted å kjøpe trampoline til lilleSveis. Så her er planen (bortsett fra nattejobbing) å hoppe oss gjennom helgen.. Noen for gøy, andre for trim:-p :))
Prosjekt hage\veranda står på agendaen denne weekenden!!
PS: Prosjekt sykling går forresten utmerket!!! Jeg syklet til mannens jobb igår t.o.m for å hente bilen for å handle, kjørte hjem med varene, og hentet sykkelen igjen! Og det er det eneste jeg har brukt bil hele uken. Lille synes det er kjempestas å sykle til barnehagen, og ho mor ser nytteverdien av det ho også (håper rompa gjør det snart også)!:o)
Ønsker alle en superdupertruper helg!!!:o))))) Herli` med vår!
God klem Tonje
7 kommentarer:

ENGEL sa...

her ser det ut til å bli en hoppende gøy helg hos deg da skjønner jeg*kniiiis*
her i midt norge har jammen våren kommet!sol og varme,hurra!lille tupp har feber i dag så vi har vasket til helga og koser oss inne!mulig jeg legger turen til plantasjen i morgen,de stemorene så aldeles herlige ut!!ha en super helg!(vi har heller ikke trampoline,men det står høyt på ønskelisten!!!)

Livy sa...

Nydelige blomster :-)

Tenker det blir en sprettende helg ja! Vår trampoline blir brukt flittig av både liten og stor :-)

Ønsker deg en kjempefin fredag!
Klem fra Livy

tinemor sa...

Smart med trampoline!
Får rista det meste da ja.
Heldig som har fått roser av mannen.
Nydelig.
Nyt dagen
Klem

Christine Louise sa...

Så gøy med trampoline altså :)

Og så nydelig pyntet med de stemorblomstene. DU har så god smak :)

Ha en flott helg.

Klem fra meg..

Guttemamma sa...

Nydelige bilder,Tonje!!
Du skal aldri ha dårlig samvittighet for at du ikke legger igjen nok spor, synes du er kjempeflink jeg!! Kos deg i helgen,brus eller ei!!
Klem fra Anette

OdaAnna sa...

Så flotte bilder! Og så flink du er som nesten har sluttet å drikke brus!! Her går det MYE i pepsiMax...skjerpings må til her og!!! Masse flotte blomsterbilder hos deg! Ha det fint resten av helgen:)

Milla sa...

jeg må nesten få mailadr din såjeg kan invitere deg til den nye/andre bloggen min:)

Har dere hatt en hoppende fornøyd gutt i helgen da?? :)

klem