Prosjekt barnerom.

Klart for å males om...
Første strøk er malet, synes fargen ble kjempefin!!!

Skikkelig lyseblått ja!! På den veggen til venstre der skal jeg ha store hvite trebokstaver skrevet T h e o d o r tenkte jeg.


Sengen endelig i hus, og den var ENORM!!! He he.. Ingen liten babyseng neu.. 1 meter bred og 1.85 lang. Så egentlig kan lillebolle sove på tvers han:o)) Hihi..Sengen er begynt å bli hvit... Tror det blir fint ja!!Maling på høyt plan på gutterommet her nå altså!!! Mannen min har virkelig stått på i dag.. Snillingen:)


Her er altså min store "fiende" de nærmeste dagene, hi hi.. Men, for en fabelaktig maling!! Den er anbefalt av astma og allergiforeningen, tørker nesten før du stryker på vetdu;-))!! Og i følge butikkdamen kunne visst barna sove på rommet og i sengen med engang når man bruker denne malingen:-))
Ja ja, vi har ihvertfall jobb til oppetter øra!! Verandaen beises også, bare for å strø salt i såret, hihi..
Håper alle har hatt en flott start på den nye uken!! Idag har jeg fått allergisprøyte i rompa, og er forhåpentligvis tipp topp jamaican hopp i løpet av et par dager!
Snakkes.
Klem Tonje

6 kommentarer:

Lottas Himmelrom sa...

Hei! Det ser kjempe fint ut:) Gleder meg til å se resultatet. Hilsen fra Lotta:)

Cathrine sa...

åå så flott det blir. det blir nok helt utrolig lekkert!!! gleder meg virkelig til å se resultatet.. fint du har fått medisin i rompa;) hehe. ikke godt å gå rundt å vøre allergisk...

Guttemamma sa...

Blir superfint,Tonje!! Gleder meg til å se videre!!Klem så lenge

Cathrine sa...

takk :) ja det blir nok litt kaos og rot når man holder på med noen prosjekter som dere gjør :) heldigvis ikke no slikt her. riktig enda iallefall.. har et uferdig loft vi da.. men får se når vi kommer igang :)

Milla sa...

det blir spennende å se resultatet:)
også så fin seng. ønsket meg egentlig sånn til Mie, men da vi skulle ha var de eneste i området her altfor dyre- 5000+, og det synes jeg blk elitt mye for en seng!

gleder meg til å se mer. flinking!

Kristin sa...

Hei
Er det denne type maling du bruker på all oppussing? Hvilken blankhet bruker du? Antikkhvit?

håper du kan kontakte meg på
k.austmo@ntebb.no

Super side :)

Kristin