Gjør en forskjell

I dag fikk jeg boken jeg har "ventet" på.. Sammen til verdens ende. En sterk kjærlighetshistorie skrevet av Espen Simonsen, og hans kjære Tone, som så altfor tidlig måtte starte sin reise videre.

Jeg forhåndsbestillte, og fikk en signert utgave av boken.. Om du ønsker boken er den nå ute i bokhandlere. Og på http://www.gjorenforskjell.no/ kan du lese mer om deres sterke historie.
I går lånte jeg også boken "Idas dans" på biblioteket, og jeg la meg ikke før den var lest ut. Også den en ufattelig sterk mors beretning om kampen og tapet av sin tapre datter, Ida. Jeg har vel ikke tørket så mange tårer på flere år.

Og lese slike bøker setter ens eget liv i et større perspektiv. Man vil bare knuge og holde de man holder kjært, så tett, så tett til brystet. Jeg la meg i sengen til Theodor i går og bare så og snuste på dette lille vidunderet mitt. Så takknemlig for hver dag, hvert ett skritt vi får gå sammen.. Min morskjærlighet er så enorm for denne lille perfekte gutten..
Håper mamma ser hvor flott gutten min er.. Lille gullebusk, som hun så kjært kalte ham.
Lille gullebusken din mamma.
Ønsker alle en kjærlig og varm helg. Ta vare på hverandre, ta vare på øyeblikkene og tiden dere har sammen. Det er det som vil bli savnet, og det som vil bli husket.
Selv reiser jeg på vennetur til Gøteborg i morgen. Gleder meg!
Puss och kram Tonje

2 kommentarer:

jess1 sa...

OJ... disse må nok leses da skjønner jeg...får låne dem når jeg nå skal på opptrening etter operasjon om ca 1uke. Vet du om begge er å få lånt på bibliotek?

Takk for tipset ;o)

Christine Louise sa...

Oi, for noen fantastiske bøker.. Og tusen takk for livet. Slike bøker setter virkelig livet i perspektiv.
Kos deg på jentetur..

Klem fra meg..