Mere vimpler

I dag kom de nyydelige vimplene fra www.vimpelfabrikken.blogspot.com , og var som jeg tenkte, enda flottere i virkeligheten!
Jeg bestillte kun i beige og hvitt, da det er denne fargen som stort sett går igjen i stuen min. De henger allerede oppe, og passet perfekt!:))

PS. Mannen min turde ikke engang bemerke noe.. Etter at jeg lagde fiskemiddag og bakte eplepai av hagens epler til verdens beste gutter i dag:o))

Dagene går med til skolegang, og det er faktisk deilig!! Nå skal jeg lete etter evidensbaserte behandlingsmetoder etter de nye søkefunksjonene vi har lært de siste dagene:O) Spennende!

Ha en fortsatt flott uke alle sammen.

Klem Tonje

5 kommentarer:

Guttemamma sa...

Å,så flott at du likte den Tonje!! Nå ble jeg glad:-)
Disse mennene har vel snart gitt opp......
stor klem

Christine Louise sa...

Nydelig vimpel :)

Klem fra meg..

jess1 sa...

Så fine de vimplene var, passet jo kjempegodt hjemme hos deg ;o)

Anonym sa...

Den var kjempefin- jeg skal også best. hos Anette!
Ler enda av forrige innlegg, brøøølte av latter mens jeg leste!
- morsom du;-)
Ha en trivelig helg, klem Hege.

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲