Jeg fant, jeg fant.. sa Askeladden.

SVINEINFLUENSA?? Nei, nei.. gå din vei.. Dette er noe laaangt hyggeligere.. Jeg er bare en pyntegris som passer på pepperkakesønnen jeg, så ikke det kommer noe svineri denne veien.
Jeg FANT en gammel julekirke med musikk og lys:o)) Hvis du trekker den opp spiller den, den vakreste lille julevise:) I dag åpnet de for julesalg i brukthandelen, og jeg var der før de var åpnet! Ja, for i dag skulle jeg virkelig finne noen ordentlige skatter.. Jeg fant masse annet fint også, men det får vises senere.. Jeg ble bare så glad når denne kirken lyste i mot meg:-))

Ja, jeg ble barnslig glad faktisk.. Husker oldemor hadde en slik, og det bringer så gode minner. Enn så lenge har jeg pakket den ned, så skal vi ta den opp igjen før første søndag i advent:)
Håper alle har hatt en flott uke hittil.. Nå rir det snart mot helg igjen:))
PS: Filmen var kjempefin!! Anbefales på det sterkeste..
Smil&Klem Tonje


6 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Åå, blir helt nostalgisk, jeg. En sånn kirke hadde min bestemor og bestefar. Jeg var helt fascinert av den kirken husker jeg. Så heldig du er så har en slik!

Koselig blogg du har og!

irene sa...

Hej

Fant en nesten lik kirke jeg også på second hand i lördags! Ja den påminner om når man var barn! Mange hadde nok en slik hjemme. Og nå får våre barn også minner til en slik.....
Ha en fin kveld!

Irene

rod i hob sa...

Kjempefin kirke. Mamma hadde en lignende, men mindre -som eg ødela... Hurra for meg..! NOT! Heldig du e som har fått tak i en som var lik den oldemoren din hadde!!

Ha en fin kveld :-)

Anonym sa...

HEi Tonje!! Utrolig koselig å komme over bloggen din - så utrolig flott stil du har - kjempe flink!! Digger sånt selv - dyr hobby!! Vakker go gutt du har - virkelig en skatt!! Fortsett og blogg - jeg skal følgd med!!
Bra m deg? Hva driver du m om dagen da?
klem camilla

Anonym sa...

...glemte å skrive etternavnet mitt:
Camill Høvik (tidligere andersen)

Guttemamma sa...

Sånn har svigermor også,guttene er helt fascinert av den!! Helidig du var Tonje! Ja,var ikke Blåfjellfilmen fin?? Likte dne kjempegodt jeg og!
Fiiin dag til deg og klem fra meg