Ny "adventsstake", pyntet bord og utfordring..

Endelig kom kirkelysestaken fra Hjortgården:) Og den var enda finere i virkeligheten synes jeg.. Damen hadde misset en, så glemt å sende med den andre. Så da kommer den forhåpentligvis snart..

Stuen, og HELE huset er klart for kveldens lutefisklag. Og bordet er dekket klart til 15 stk. gjester, og kokken kommer om ikke mange timene:) Pjuh, må si det har vært litt av en jobb. Jeg stod å tenkte at, slik må det ha vært for mamma, bestemor, svigermor ++ i alle år, flere ganger hvert år. Og vi tenkte jo liksom ikke over hvilken jobb de gjorde i forkant!!;o)))

Litt julepynting må vel være lov?? tihi:)


SÅ over til noe helt annet!! Jeg var så heldig og fikk en utfordring av Lotta med den nydelige bloggen www.lottashimmelrom.blogspot.com .
Den gikk utpå at vi skulle finne 3 julegaver til under 100-lappen, i en nettbutikk.
Jeg begynner med dette zinkhuset fra www.boligftyd.no , til 89,-.
Neste er denne serviettholderen, også fra Boligfyd, til kr.99,-
Denne hjertebakken er fra www.annasrom.no, og er kjempesøt synes jeg.. Fin til julegodt, snacks, med pynt i m.m. Den koster kr. 69,- (tror jeg det var).
En kjempekoselig utfordring som jeg gir videre til:
Ønsker alle en superduper truper helg!!!! Nå skal jeg hente lilletrost i Bhg, og vi skal en tur på lekeland.. Så kan det rotes og herjes der, før farmor og bestefar kommer.
Blir kost!
God klem Tonje

2 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Nydelig lysestake du har fått deg! Litt misunnelig på den... Og du verden for et fantastisk flott bord du har dekket!! Så lekkert! Skulle gjerne vært gjest hos deg..

Kos dere masse, og god helg!!

Lisa sa...

Så koselig, du er så fantastisk flink. Håper dere får en uforglemmelig kveld, kos dere masse, og ikke slit deg helt ut:)

Jeg satser på at det er meg du mener med "min lille verden" og tar utfordringen jeg;) Ser det står min lille verden over bildet mitt på bloggen din, men adressen er noe annet:)

Klem