Det lyser ikke akkurat i stille grender...

her i Pepperkakehuset for tiden.. Med et kamera som avgikk ved døden da min "visemann" plantet det i vannglasset mitt.. ( jeg trodde det kun var penger man la i vannglass? )...
runde nummer to med halsbetennelse på lille streptokokk, og en aldri så liten virus på et-eller-annet som berørte bevegelsesorganet til selveste fruen..

Vi snakker pinlig berørt helt inn til myosinfilamentene i musklaturen da jeg _atter_ engang leste det rosa KK på legeværelset i dag.. Da legene kom ut for å rope inn pasientene sine, sank jeg ned i stolen.. og lurte på om ulike grimaser ville gjøre meg ugjenkjennelig..
Kanskje jeg skulle suge kjakene litt inn eller stikke haka litt mer frem?

Det var ikke akkurat med spesiellt godt mot jeg satt på dette her-trekker-vi-ikke-på-smilebåndet-men-hoster-heller-en ekstra-gang kontoret for andre gangen på under en uke..Men, hva gjør man ikke når man tidvis går som om man er i amfetaminrus og har årspass på Tusenfryd??!!
Men, nok om meg, hva med meg?
Her er det deilig å kjenne at svimmelheten er borte i lengre perioder ad gangen allerede.. Full ro, ikke kjøre bil og ikke anstrenge seg kler meg slett ikke over lengre tid!!

Men, med ro skal man ta det, og det er det selvfølgelig masse tid til. Jeg er så heldig å ha en mann som både støvsuger og baker..*ljugakors*.. hi hi..

Siden jeg ikke har verken kamera, tid eller mulighet til å kjøre til noen Ikea, så legger jeg ved et bilder av *ønsker seg* fra Ikea. Mugge til 59,- og kakefat med lokk til 129,-... *liker*.

Håper alle har hatt en fin uke, nå går det snart mot helg:o)))
PS: Jeg lener mot å male stolen i hvitt...tror jeg..hi hi...

Loopenklem fra Tonje

2 kommentarer:

Milla sa...

gooood bedring til deg og lillegutt. Håper dere kommer dere fort.

Jeg skal faktisk en snartur på ikea i dag, så da skal jeg ta med meg det fatet med lokk (planen var å kjøpe det på åhlens for den tredoble prisen,men det gidder jeg ikke)- takk for tips (igjen).

camilla

Christine Louise sa...

Masse god bedring til dere.. Er selv hjemme fra jobb på 3 dagen. Kjedelig å være syk. Men nå er det snart helg ja ;)

Klem fra meg..