En liten blogge parodi:-)

Hjelp.. S O S!!! Hva skal jeg handle å vise frem på bloggen min idag mon tro?? Hva kan jeg gjøre for å imponere alle de andre flinke damene der ute??

Jo! Dagens outfit er jo et must.. Her i en shabby chic romantisk truse fra www.shabbyroses.com Ikke bry dere om ujevnhetene.. Jeg fant ikke linsa til det flotte canon xsc1000000000 jeg bare MÅTTE kjøpe på salg hos Expert. 40 000,- var jo virkelig et kupp! Jeg lovte mannfolket et nummer i våken tilstand på kvelden, så hvem kan vel motstå?

Her er bilde av den deilige sengen hyrdestunden skal foregå... (Det er ihvertfall det jeg vil at dere skal like å tro).


Et sted må jeg jo gjøre av alt rotet, for å få tatt alle de fine bildene jeg skal vise frem her på bloggen.. For jeg har jo ikke tid til å rydde. Hele min hverdag består av å tenke ut hva jeg skal vise frem her på bloggen min!!
Håper ingen tar seg nær av dette... Kun litt dårlig selvironi sent på kvelden:o)) ..hi hi...



Reidar reiser snart..

Min tvillingsøster og tvillingsjel... Skal flytte. Med sin kjæreste og min lille vakre niese på 5 år, skal de nå overta gården og drive økologisk gårdsdrift. Litt vemodig, men hovedhuset hvor de skal bo, har 6 soverom, så lille Theodor og jeg har fått vårt eget rom allerede. Hele huset er innredet i gammel gårdsstil! Vet om ei som kommer trives der ja!:)) Gleder meg til masse besøk!
Deilig hage... Det er enormt stort der, spør du meg. Med stor låve, kårbolig, jord, og myye boltreplass for barn:o) Trist at de skal flytte, men vi kommer jo til å se hverandre mye allikevel.

En annen årsak til min sentimentalitet i dag, en NY PRINS har i dag sett dagens lys.. Lille vakre og helt perfekte William.
Jeg er så stolte av dere Marianne og Ole:)) Og gleder meg masse til å følge deg lille William.. til å bli kjent med deg! Og mest av alt nå, til å se deg!!
En snufs og blid klem fra
Tonje -i dag!


Prosjekt ferdig

I dag har vi vært i dåp til verdens vakreste lille tulle. Husbonden var en veldig stolt fadder:o) Se de utrolig flotte barneskoene den stolte far har brettet av servietter:) Nydelig!!

Og de flotte blomsteroppsatsene laget av selveste "blomsterfinn":) Et utrolig flott dekket bord.

Dagen ble feiret på en gård i familien til den stolte mor, og det var en fryd for øyet i hver krinkel og hver krok:)


Og sent i går, etter stryking av bunadskjorter og finstas, var prosjektet til lillemann og meg selv ferdig..



Ny spisestue:))))) Myyyye hvitmaling er spilt, og vi ble ganske så fornøyde med resultatet:)


Litt vanskelig lys å ta bilder i, men en gammel spisestue er nå kommet til sin rett i pepperkakehuset.
Håper alle har hatt en like flott helg som det vi har hatt.
Ønsker alle en super ny uke.
God klem Tonje







Wallwords

I dag er den store wallwords dagen:o) Heldigvis for meg bor jeg ikke så langt unna hun som driver www.boligfryd.no, og lillemann og jeg turet ut for å hente det hos henne:) Superkoselig dame!

Dette er wallstickers, hvor du da slipper å male, og bare skraper over til transparent papir, så over på veggen:o) Jeg ville ha de litt nede på veggen, da det allerede er noen planer for veggen over wallwordsen.

Samme prinsippet her. Kjempefint til å dekorere med:o)) Denne "pleddkurven" står nå veradadøren:-)


Denne flotte blomsten fikk jeg med på kjøpet!! Har et smalt skap med "barglass", og synes det ble veldig så yndig og dekorativt med denne blomsten!
Idag har vi jaggu kost oss stort! Lille og jeg har vært på brukthandel (han elsker å være med meg overalt), og vi har spist lunsj ute ved havet, lekt på lekeplassen, OG GJORT FERDIG prosjektet vårt! Guriland så deilig... Fortsettelse følger.... *tamtitamtam*.
Kjøpte meg også 10 sandkakeformer a` 1 kr. stk, og tenkte de kom til å bli fine med et telys i, på juletallereken:) De hadde en stor pose, så neste helg blir det vel å kjøpe noen til:)
Nå er lillegull kjørt på hytta til besteforeldrene, noe han gledet seg stort til!! De skulle ut med båten og på fisketur.. Lykke for lillemann.
Mannen og jeg skal nyte biff a`la pepperkakefruen, før noen venner kommer i kveldingen.
I morgen er det dåp, hvor mannen er fadder. Gleder oss til å feire lille Emma i morgen.
Håper alle har en super helg, i det nydelige været.
God kveld i stuga!
Tonje


Morgenstund har gull i munn

Gjett hva som lå og ventet på meg når jeg kom hjem fra kveldsvakt i går??!! Disse NYDELIGE vimplene fra www.garasje-salget.blogspot.com. Og de var enda flottere i virkeligheten!! *lykke*
Og siden vi har en morgenfugl.. (hvem programerte barn egentlig?), så hengte vi de opp før klokka var 06.30 i dag. Og da hadde vi allerede vasket oss, kledd oss ferdig, OG spist frokost må vite! *hihi*

Jeg hang de på skrått over veggen ved sengen. Det ble så fint!! Synes ikke det kommer til sin rett her egentlig, men det var sånn boblende følelse når jeg rygget bakover!! De var jo så nydelige.. Synes fortsatt det er en skampris, for så nøyaktig og nydelige håndarbeid!
Så selv etter en umenneskelig tidlig start på dagen, som startet noe slik:
-Nei, nå ER det IKKE morgen vennen min!
-Jo, men jeg lukker og lukker øya, men jeg er ferdig med å sove sier dem.
-*jeg dunker til min bedre halvdel* Kan du stå opp?? (ingen respons).
-Meg igjen: Hvorfor kan ikke du stå opp?? Gah! (Ja, jeg var trøtt). *tusle ut i loftstua, eller svaie ut om du vil*
-Er du sinna på pappa mamma?
-Nei, bare litt irritert akkurat nå, men det går snart over. Mamma er veldig trøtt bare..
-Er pappa dum?
-Nei, vennen min, pappa er ikke dum, mamma var bare litt veldig trøtt og sa til pappa i en streng stemme. Unnskyld.
- Ok. Unnskyld for at jeg spurte om pappa var dum også! Nå er jeg sulten..
Såå du kan trygt si at gleden over det vakre barnet mitt og ikke minst vimplene fikk meg i godt humør i dag!! For det var ei stk. grinete t-skje kjerring her tidligere idag!
Ønsker alle en STRÅLENDE dag!!
Smil og klem fra Tonje



Sommerfugler i magen

Jeg vet ikke hvordan det arter seg overalt i vårt langstrakte land, men her er utvilsomt høsten i anmarsj. Lyngen står for døren, lys, pledd og rolige kvelder. Egentlig er jeg glad i høsten.. Selvsagt hvis vi kan minnes alle de gode sommerminnene. Men, hvor er sommeren blitt av? Vi var dessverre i Spania da det var godvær her hjemme, så vi har blitt snytt for sommerens hele 14 dager i Østfold.
Derfor skal det bli godt å vende snuten mot sydligere strøk igjen, om en knapp måned. Vi skal bo på et helt nytt hotell, og utifra bildene så det veldig innbydende ut.

Vi har bestillt med havsutsikt, og det skal bli avslappende og deilige morgener\kvelder her..


Theodor er helt i hundre, og dagen for avreise kan ikke få kommet fort nok. Hotellet inngår i et "kompleks" hvor det er barnesklier, barnebasseng og masse skøy for barna. Og til og med bar i bassenget for de som ønsker det:) Mye shopping er det mulighet for i byen som også ligger ved hotellet, så dette tror jeg kommer til å bli helt superdupertrupert:o))))!!
Gleder meg faktisk veldig selv, og ekstra koselig er det at verdens beste svigerforeldre skal være med, samt vår niese på 23 år og hennes kjæreste. Så Theoballsen får mange "tanter" og hønemødre rundt seg.. Ikke rart han teller ned dager!
Håper alle har hatt en knallhelg:o)) Og kost seg i det begynnende høstværet..
Her skal det bakes pizzasnurrer til koselig besøk av voksne og barn kommer, før siste nattevakt for denne gang står for tur senere i kveld.
God søndagsaften!
Klem Tonje

Vimpler til gutterommet.


( Bilder lånt fra garasje-salget.blogspot.com)


Jeg har lenge ønsket meg vimpler til å ha på gutterommet.. Har lenge sett etter en spesiell barnepult, og kunne gjerne tenkt meg noe i forbindelse med dette. Enn så lenge tror jeg vimplene skal få plass i vinduet på gutterommet.
Gleder meg storveis til å få de i posten:)) Vimplene er bestillt på http://www.garasje-salget.blogspot.com/, hvor du også kan bestille disse i jentefarger. Prisen er 200,- inkl.frakt, og det er billig!!
Gleder meg!
Ønsker alle kjente og ukjente en riktig god helg. Her står jobbing for døren, men det er koeslig det og.
Tusen takk for alle kommentarer, det setter jeg umåtelig stor pris på.
Klem Tonje

Billig bra..

I disse tider er man jo totalt avhengig av å ha noe annet enn lette frøken harepus sko på beina.
I går var jeg litt her og der for å finne noen jeg liker, som ikke koster mer enn en spontan sydentur.
Disse hadde jeg sett i et reklameblad for en stund tilbake, og ikke bare det, de var fine på også:)
På selve europris, til under 200,- Eller rettere sagt 179-,

LilleBaloo og meg selv dro rett hjem og tok på oss gummistøvler, og reiste og plantet høstlyng og andre høstblomster på graven til mamma\bestemor.
Jeg føler høsten kommer nærmere og nærmere, og faktisk, jeg kjenner at det gleder jeg meg til!

Ønsker alle en superflott ny uke, i denne mellom sommer\høsttiden.
Klem Tonje

Nytt bord


Endelig fant jeg "et slikt" stuebord jeg var på utkikk etter.. 300,- kostet det hos brukthandelen, og det gjør mamma glad:))
Et nytt skap og en ny sjenk er også ferdig malt. Min søster og jeg bar skapet inn i stad, eller rulla rundt sammen med det blytunge skapet om du vil!
Dessuten har vi en greie på at hver gang vi bærer tunge ting, så MÅ vi le!
Resultatet av det, var at pizzaen ble en smule brent i ovnen under vårt ekstreme eksperiment. Men, barna er veloppdragne og tygde så pent ketchupskiva med pizza på:)
Ellers har jo solen tittet frem her idag, og vi gikk rundt med uv brillene våre, usikre på hvilket fenomen som befant seg på himmelen!
Nå er ferien over for denne tid, men vi koser oss lell:))
Håper alle har det bra og nyter regnfulle dager, hi hi.
Klem Tonje